Valtteri Bottakselta hieno nousu toiseksi – Mersut kaksoisvoittoon Itävallassa

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen Valtteri Bottas nousi Itävallassa Steiermarkin GP:ssä neljännestä lähtöruudusta toiseksi. Kilpailun voittoon ajoi Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton, joka starttasi myös paalupaikalta kisaan.

Bottas nousi kilpailun alkupuolella kolmantena lähteneen Carlos Sainzin ohi. Tämän jälkeen suomalainen jahtasi Red Bullin Max Verstappenia koko kilpailun ajan. Bottas pääsi lopulta ohitusetäisyydelle muutama kierros ennen maalia. Toisella yrityksellä Bottas ohitti Verstappenin helposti nelosmutkan jarrutuksessa.

Isoimmasta noususta kilpailussa vastasi Racing Pointin Sergio Perez. Meksikolaiskuski lähti kilpailuun kolmanneksi viimeisestä ruudusta, mutta oli viimeiselle kierroksella lähdettäessä viidentenä. Perez kuitenkin rikkoi etusiipensä yrittäessään ohittaa Red Bullin Alex Albonia. Tämä avasi oven McLarenin Lando Norrisille, joka nousi nilkuttaneen Racing Pointin ohi viimeisessä mutkassa.

Kisan nopeimman kierroksen nappasi McLarenin Carlos Sainz.

Valtteri Bottas on MM-sarjan kärkipaikalla Itävallan tuplaviikonlopun jälkeen. Piste-ero tallikaveri Lewis Hamiltoniin on kuusi pistettä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.