Haasin tallipäällikkö Gunther Steiner ei ollut tyytyväinen Romain Grosjeanin kommentteihin tallin jatkoon liittyen. Ranskalainen paljasti haastattelussa, että suurin ”elefantti huoneessa” hänen tulevaisuuteensa liittyen on Haasin jatko Formuloissa.

– Heivataan elefantti ulos huoneesta, jääkö Haas sarjaan vai ei, se on ilmiselvin kysymys tällä hetkellä, Grosjean kommentoi tallinsa tilannetta.

Yksikään talli ei ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta, joka sitoisi heidät sarjaan kaudesta 2021 eteenpäin, joten tallin omistaja Geen Haas voisi lakkauttaa tallin ilman rangaistusta. Steiner on sivuuttanut puheet tallin tulevaisuudesta ja teki selväksi, mitä mieltä oli Grosjeanin kommenteista.

– Minusta hänen (Grosjeanin) vastaus oli väärä, Steiner kommentoi Sky sportsille. Häneltä kysyttiin hänen tulevaisuudesta, mutta hän vastasikin tallin tulevaisuudesta. Minusta elefantti on hänen huoneessaan ei meidän.

– Tiedämme mitä haluamme tehdä, ja olemmeko täällä vai ei määräytyy sen mukaan allekirjoitammeko uuden sopimuksen, mutta asiat liikkuvat siihen suuntaan.

Steinerilta kysyttiin myös mahdollisesta Sergio Perezin hankkimisesta talliin. Italialainen ei kuitenkaan kommentoinut asiaa suuremmin.

– Minun asemassani täytyy puhua kaikille. Puhun paljon eri henkilöiden kanssa jatkuvasti ja kyllä, olen myös puhunut ”Checon” kanssa. Arvostan häntä paljon, mutta en tiedä hänen tilannettaan Racing Pointilla. En aijo lisätä spekulaatiota tilanteeseen, josta minulla ei ole tietoa.