Steiermarkin GP:n ensimmäiset vapaat harjoitukset on saatu päätökseen. Session nopeimman ajan kellotti Racing Pointin Sergio Perez. Meksikolaisen jälkeen nopein kuljettaja oli Max Verstappen.

Perez ylsi harjoitusten kärkeen ensimmäistä kertaa sitten Italian GP:n 2018. Meksikolaisen kierrosaika oli kohtuullinen 1:04.816.

Kolmanneksi nopeimman ajan kellotti Valtteri Bottas. Suomalainen voitti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin vain muutamalla sadasosalla. Huomioitavaa on kuitenkin se, että Mercedes-kaksikon nopeimmat kierrokset ajettiin kovemmalla rengasseoksella.

Uudet päivitykset eivät Ferrarin menoa nopeuttaneet. Sebastian Vettel ylsi sijalle 10, tallikaveri Charles Leclerc oli vasta 12:sta.

Kimi Räikkösen aika kelpasi sijalle 15. Suomalainen jäi lähes 1,5 sekuntia Perezin ajasta.

Haasin Kevin Magnussen ei kerennyt radalle kertaakaan. Tanskalaisen akku oli viallinen, eikä talli saanut autoa korjattua ajoissa. Williamsin Nicholas Latifi joutui keskeyttämään teknisen vian vuoksi. Toinen Williams-kuljettaja Jack Aitken ajoi ensi kertaa F1-harjoituksia. Tulokas oli vaikuttavasti 17:sta

Vapaiden harjoitusten tulokset. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.