Rankkaan kolariin Itävallassa joutuneen F1-kuskin tilasta selvisi uusia tietoja

© Kuva: Getty Images

Renault kertoi sosiaalisessa mediassa Daniel Ricciardon saaneen puhtaat paperit lääkärintarkastuksessa Itävallan harjoitusten ulosajonsa jälkeen.

F1-viikonlopun toisessa sessiossa perjantaina nähtiin hurja tilanne. Renault’n australialaiskuski Ricciardo menetti autonsa hallinnan tullessaan Red Bull Ringin yhdeksänteen mutkaan ja sinkoutui kovalla voimalla suoraan seinään.

Formulatähden auton perä tuhoutui tällissä pahasti. Vaikka osuma oli rajun näköinen, nousi Ricciardo itse autoista ja käveli radalta pois omin jaloin.

Ricciardo vietiin välittömästi Red Bull Ringin lääkintäpisteelle tarkistettavaksi. Australialaisen auton turvatekniikka teki tällä kertaa mainiosti työnsä, sillä miehen todettiin selvinneen ulosajostaan täysin vammoitta.