McLaren-kuski hämmästeli Itävallan F1-kisan olosuhteita – ”Todella outoa”

© Kuva: Getty Images

McLarenin espanjalaiskuski Carlos Sainz taivasteli Spielbergin rankkasateen tehneen aika-joista varsin erikoisen kokemuksen.

Todella raju sadekeli häiritsi Steiermarkin GP:n lauantaipäivää huomattavasti. Kolmannet harjoitukset jouduttiin perumaan ja aika-ajojen aloitus siirtyi myöhemmäksi.

Lopulta kilvanajo lähtöasetelmista sunnuntain kisaan saatiin käyntiin, vaikkakin olosuhteet olivat radalla kaukana ideaalista.

Sateisella säällä usein loistanut Sainz ylsi Red Bull Ringillä huippusuoritukseen vaikeasta säästä huolimatta. Ensi vuonna Ferrarille siirtyvä espanjalainen nappasi kolmannen lähtöruudun nimiinsä.

Sainzin mukaan jokainen veto oli litimärällä radalla todella oikukas. Sade teki ajamisesta ja auton käytöksestä arvaamatonta.

– Siellä oli niin paljon vesiliirtoa, se oli todella outoa. Liukastelin koko ajan mutkilla. Tämä aika-ajosessio oli varmaan urani vaikein, McLaren-pilotti myönsi.

– Muutamat ensimmäiset kierrokset tulevat olemaan kisassa vaikeita. Alex (Albon) ja Valtteri (Bottas) ovat aivan kintereilläni. Autoni on parempi kuin odotimme Barcelonan jälkeen, mutta Ferrarin ja Racing Pointin kisavauhti on kuitenkin parempaa, Sainz analysoi sunnuntain kisaa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.