F1-tallin molemmille kuljettajille rangaistukset – Red Bull selvisi säikähdyksellä

© Kuva: Getty Images

FIA ilmoitti myöhään sunnuntaina, että molemmat Haas-kuljettajat Romain Grosjean sekä Kevin Magnussen ovat saaneet kymmenen sekunnin aikarangaistukset. Sakot lisätään kuljettajien maaliintuloaikaan, joten Magnussen putoaa sijalle 10 ja Grosjean sijalle 16.

Rangaistuksen syyksi FIA ilmoitti, että kuljettajia ei saa neuvoa lämmittelykierroksen aikana. Tuomaristo näki, että talli ohjeisti kuljettajiaan tulemaan varikolle ja vaihtamaan kuivan kelin renkaat autoihin. Tämä rikkoo sääntöartikkelia 27.1.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Samalla ilmoitettiin, että Red Bullia ei rangaista Alex Albonin lähtöruudun kuivaamisesta. Talli käytti lähteiden mukaan auton moottorin jäähdyttimiä kuivatakseen keinotekoisesti thaikuljettajan lähtöruudun.

Tuomariston mukaan yksikään todiste ei osoittanut, että talli olisi yrittänyt parantaa radan pitoa keinotekoisesti. Albonin sijoitus pysyy viidentenä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.