F1-tähti varoittaa Sebastian Vetteliä – ”Siinä täytyy osoittaa sitoutumista”

© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettelin mahdollinen siirto Aston Martinille on aiheuttanut puhetta ympäri varikkoa. Kun Ferrari ilmoitti jatkavansa eri suuntaan saksalaisen kanssa, alkoi spekulointi Vettelin uran seuraavasta vaiheesta.

Uusien sääntömuutosten siirtyessä vuodella eteenpäin sekä rajoitetun auton kehityksen vuoksi, näyttää ensi vuoden Aston Martin kilpailukykyiseltä. FIA:n tutkinta ”pinkin Mercedeksen” auton laillisuuteen liittyen voi kuitenkin heittää kapuloita tallin rattaisiin.

Vettelin entinen tallikaveri Daniel Ricciardon mielestä siirto keskikastin talliin olisi ”tuntematonta aluetta” saksalaiselle.

– Sebastianin tilanteessa hän on ajanut melkein koko uransa huippuautossa, hän on tainnut olla joka kaudella vähintään palkintokorokkeella, Ricciardo kommentoi F1-sivustolle.

– Jos hän siirtyisi keskikastin autoon, olisi se tuntematonta aluetta hänelle. Se vaatii vähän enemmän avointa mieltä sekä kärsivällisyyttä, mutta niiden toteuttaminen on hänen asiansa.

– Jos hänellä on edelleen se palo ajamista kohtaan, niin uskon hänen jatkavan. Mutta keskikastin autossa pitää osoittaa sitoutumista. Siihen ei riitä vain 12 kuukauden stinnti, vaan mukana pitää olla kaksi, kolme vuotta.

– Mutta näihin kysymyksiin vain hän voi vastata. Pidän ”Sebistä” ja arvostan häntä kuljettajana. Toivon, että hän löytää paikan, missä hän on onnellinen.

Vettelin aikomus on pohtia tulevaisuuttaan rauhassa. Hänen mukaansa jokainen mahdollisuus on edelleen auki.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004