Sebastian Vettel lähtee Ferrarilta tämän kauden jälkeen. Talli vahvisti asian tiedotteessaan.

– Molemmat osapuolet kokivat tämän parhaaksi ratkaisuksi. Tämä ei ollut helppo ratkaisu. Ei ollut mitään tiettyä syytä, joka johti tähän. Nyt vain oli aika lähteä eri suuntiin, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto sanoi tiedotteessa.

Vettel puhui asiasta hieman avoimempaan sävyyn.

– Jotta tässä lajissa voi saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia, on elintärkeää, että kaikki osapuolet työskentelevät täydellisessä harmoniassa. Talli ja minä olemme ymmärtäneet, että emme halua enää tämän vuoden jälkeen pysyä yhdessä. Taloudellisilla asioilla ei ollut merkitystä tässä päätöksessä, Vettel sanoi samassa tiedotteessa.

32-vuotias Vettel on voittanut maailmanmestaruuden neljä kertaa. Kaikki mestaruudet tulivat Red Bullilla peräjälkeen vuosina 2010-13. Vuodesta 2015 Vettel on ajanut Ferrarilla. Parhaimmillaan hän on yltänyt sarjassa toiseksi vuosina 2017 ja 2018.