Lewis Hamilton kertoi joutuneensa vaikeuksiin sosiaalisessa mediassa – ”En osannut koskaan odottaa tällaista”

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton myönsi joutuneensa ongelmiin sosiaalisessa mediassa seuraajamääränsä kasvettua.

Kymmeniä miljoonia vuosittain tienaava kuusinkertainen F1-mestari on yksi maailman kuuluisimmista urheilijoista.

Englantilaistähti on ollut jo pitkään hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa usein tuntemuksiaan maailmanmenosta.

Ajoittain Hamilton on ladannut linjoille varsin kärkkäitäkin purkauksia muun muassa ympäristönsuojelusta, ilmastonmuutoksesta, eläinten oikeuksista ja veganismista. Kansaa kahtia jakavat aiheet ovat johtaneet ymmärrettävän monesti ristiriitoihin fanien ja muiden tahojen kanssa.

– Välillä minulla on vaikeuksia sosiaalisen median kanssa. En koskaan osannut odottaa tällaista, että niin moni ihminen seuraisi minua elämässäni. Nykyisin sen huomaa yleisestikin katsellessaan ympärilleen. Monet ihmiset katselevat vain koko ajan puhelimiaan unohtaen koko muun maailman, F1-stara vuodatti Speedweek.com-sivustolle.

Ongelmistaan huolimatta Hamilton ei aio vältellä jatkossakaan puhumista aiheista, jotka ovat sydäntään lähellä.

– Voimakkaan kielen omistajana tällä alalla minulla on velvollisuus inspiroida muutosta F1:n ja muiden piirien sisällä. On tärkeää olla aito ja tavoitella läpinäkyvyyttä. On oltava rehellinen itselleen ja muille ihmisille. Negatiiviset reaktiot ovat väistämättömiä, mutta ei tarvitse olla täydellinen ollakseen osa ratkaisua, Mercedes-kuski vakuutti.