Valtteri Bottaksen F1-pomolta avoin kirje formulafaneille – otti kantaa koronatilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff muistutti formulafaneja koronaviruspandemian vakavuudesta ja toivoi kansalta kärsivällisyyttä kauden alkua odotellessa.

Formulakeväästä tuli pannukakku maailmanlaajuisen koronaviruskriisin vuoksi. Kauden seitsemän ensimmäistä kisaa jouduttiin perumaan.

Poikkeuksellinen tilanne on turhauttanut formulafaneja ymmärrettävän paljon. Hallitsevan mestaritallin Mercedeksen johtomies Wolff toivoo moottoriurheilun ystäviltä kuitenkin malttia.

– Rakastamme kaikki kilvanajoa. Riippumatta siitä tuetko hopeaa, pinkkiä, keltaista, oranssia, sinistä tai mustaa meitä yhdistää intohimomme moottoriurheilua kohtaan. Saatatte olla pettyneitä siitä, että joudumme olemaan ilman F1:tä juuri ennen kauden alkua. Olimme kaikki kuitenkin odottaneet hartaasti moottoreiden jylinää, Wolff kirjoitti sosiaalisessa mediassa julkaistussa lausunnossaan.

– Meidän on silti ymmärrettävä, että kilvanajo on vain viihdettä. Otamme sen vakavasti, sillä rakastamme sitä. Mikään ei ole kuitenkaan suuressa kuvassa tärkeämpää kuin faniemme, tallien ja yhteiskunnan terveys ja hyvinvointi.

– Parhaimmillaan tällä lajilla on voima yhdistää meitä. Meidän on tehtävä kaikkemme minimoidaksemme tämän viruksen leviämisen, F1-konkari vetosi.