Sebastian Vetteliä viedään yllättävään tiimiin – tallipomo kommentoi asiaa

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Sebastian Vettel on yhdistetty F1-talli Renaultiin. Vettel saattaisi korvata ensi vuonna australialaiskuski Daniel Ricciardon ranskalaistallissa.

Vettel on ollut jo viime kaudesta lähtien yksi kuskimarkkinoiden kuumimpia nimiä. Hänen sopimuksensa on katkolla tämän kauden jälkeen ja tulevaisuus italialaistallissa on kaikkea muuta kuin varmaa.

Renaultin Ricciardoa puolestaan on yhdistetty Ferrarille juurikin Vettelin tilalle. Renaultin tallipäällikkö Cyril Abiteboul kommentoi Autosportille Vettelin tilannetta.

– En haluaisi sanoa hänelle, että ei. Hän on loistava kuljettaja ja mestari. Työskentelimme yhdessä moottoripuolella ja voitimme yhdessä, Abiteboul sanoi viitaten Vettelin mestaruuksiin Red Bullilla, joka käytti tuolloin Renaultin koneita.

Renaultilla on kuitenkin tulossa liuta omia kasvatteja, jotka voisivat vesittää saksalaisen siirron.

– Tavoittelen ennemmin huomisen kuljettajia kuin eilisen. Asiaa on vaikea ilmaista oikein, joten en tarkoita Sebastianin kohdalla sitä. Meillä on kuitenkin akatemia, josta voi nousta kuljettajia kaudeksi 2021 tai 2022. Meidän on pidettävä se mielessä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!