Red Bullin Formula 1 -tallin tallipäällikkö Christian Horner vihjailee Netflixin Drive to Survive -dokumenttisarjassa Red Bullin olevan valmis jopa vetäytymään F1-sarjasta, jos se menettää tähtikuljettajansa Max Verstappenin.

Energiajuomajätti on ollut mukana Formula 1 -bisneksessä lähes kahden vuosikymmenen ajan. Sen ainoat mestaruudet ovat vuosilta 2010–2013, jolloin Sebastian Vettel voitti mestaruuden neljästi peräkkäin. Verstappenin kanssa tallilla on jälleen realistinen sauma taistella mestaruuksista Hondan moottoreilla.

– Red Bull on maailmanlaajuinen energiajuomayhtiö. Formula 1 on alusta sen markkinointiin. Jos yhteistyömme Hondan kanssa ei toimi ja menetämme Max Verstappenin, he (Red Bull -johto) saattaisivat esittää kysymyksiä F1:n jatkon suhteen, Horner sanoi.

Verstappen solmi hiljattain Red Bullin kanssa sopimuksen vuoden 2023 loppuun saakka. Red Bull -pomo Helmut Marko vihjasi kuitenkin pian sopimuksen jälkeen, että hollantilaisella on purkuoptio, jos Honda päättää vetäytyä F1-sarjasta.