Koronavirukseen sairastuneiden julkimoiden Idris Elban ja Sophie Trudeaun seurassa hiljattain ollut Lewis Hamilton on karanteenissa kotonaan. F1-tähti kertoi olevansa toistaiseksi oireeton.

Hallitseva F1-maailmanmestari osallistui reilu pari viikkoa sitten Lontoossa tapahtumaan, jossa hänet kuvattiin näyttelijätähti Elban ja Kanadan pääministerin Justin Trudeaun vaimon kanssa. Elballa todettiin myöhemmin koronavirustartunta.

Palattuaan kotiinsa Hamilton eristi itsensä vapaaehtoisesti karanteeniin. Nyt formulatähti ilmoitti olevansa yhä terveenä.

– Haluan kertoa teille voivani hyvin, olen terveenä ja urheilen kahdesti päivässä, englantilainen kertoi.

– Minulla ei ole lainkaan oireita. Nyt on jo 17 päivää siitä, kun näin Sophieta ja Idristä. Olen ollut yhteydessä Idrisin kanssa ja oli hyvä kuulla hänen olevan kunnossa, Hamilton sanoi.

Hamilton ei kuitenkaan testauttanut itseään koronan varalta kuultuaan, ettei testejä välttämättä riittäisi kaikille asti Britanniassa.

– Testejä on tarjolla rajattu päivä ja on ihmisiä, jotka tarvitsevat niitä enemmän kuin minä. Varsinkaan, kun minulla ei näkynyt lainkaan oireita, F1-stara perusteli päätöstään.