Lähes jokaisen F1-kuskin sopimus päättymässä tähän kauteen – antoiko Lewis Hamilton vihjauksen omasta tulevaisuudestaan?

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -kausi 2020 saa ripauksen lisämaustetta kuskien siirtomarkkinoista, koska suurimman osan sopimukset ovat loppumassa tulevan kauden jälkeen.

Vain Red Bullin Max Verstappenin, Ferrarin Charles Leclercin, Racing Pointin Sergio Perezin, Renaultin Esteban Oconin ja Williamsin George Russellin sopimukset jatkuvat ensi kuussa alkavan F1-kauden jälkeenkin.

Vaikka vain viiden kuljettajan tulevaisuus on varma, hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton ei odota jättiyllätyksiä mahdollisten siirtojen osalta.

– Kärkitiimeissä ei varmaankaan tule olemaan paljoa liikehdintää, Hamilton esitti Sky Sportsin haastattelussa.

Hamilton itse on yksi mielenkiintoisimpia nimiä niistä, joiden sopimus on loppumassa. Hamiltonin kommentista voisi kuitenkin päätellä, että hän on mahdollisesti jatkamassa Mersulla.

Hamiltonin itsensä lisäksi nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin tulevaisuuden ympärillä on ollut paljon spekulaatioita. Brittikuskia on yhdistetty mahdolliseksi Vettelin korvaajaksi Ferrarilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.