Ferrarilla kovia vaatimuksia Australian F1-kisajärjestäjille – uhkaavat jopa kilpailusta vetäytymisellä

© Kuva: Getty Images

Ferrari ilmoitti vaativansa Australian GP:n järjestäjiltä takuita siitä, ettei tallin henkilöstö joudu koronaviruskaranteeniin Melbourneen matkustaessaan. Jos takuita ei saada, saattaa talli jopa vetäytyä koko kisaviikonlopulta.

Tuhansia uhreja vaatinut koronavirus ravistelee koko maailmaa. Epidemian vaikutuksilta ei ole onnistuttu välttymään myöskään formuloiden maailmassa.

Kiinan F1- ja Formula E -kisat on jouduttu jo peruuttamaan. Suuressa peruutusriskissä on myös uusi Vietnamin GP.

Viruksen hallintaan liittyviä karanteenitoimenpiteitä on otettu käyttöön lähiaikoina ympäri maailmaa. Jos sellaisia olisi luvassa Melbournen F1-kisaviikonloppuna, haluaa Ferrari tietää niistä.

– Haluamme yksinkertaisesti takuita ennen lähtöämme. Jos luvassa on mitään lääketieteellisiä tarkastuksia, meidän on tiedettävä niistä. On tiedettävä tarkalleen, mistä on kyse. Meidän on ymmärrettävä minkäänlaisen ongelman seuraamukset, Ferrari-pomo Mattia Binotto linjasi Motorsport-julkaisulle.

– Meidän on tietenkin suojeltava työntekijöitämme. Meillä on yhteisöllinen vastuu heitä kohtaan. On todella tärkeää varmistaa ennen lähtöä, että skenaario on selvä, tallijohtaja korosti.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004