F1-talli huolissaan ykköskuskinsa lähdöstä – ”Voimmeko tarjota parempaa autoa”

© Kuva: Getty Images

Tallipomo Cyril Abiteboul stressaa Renault’n kyvystä rakentaa lähtöhuhujen keskellä pyörivälle Daniel Ricciardolle tarpeeksi kilpailukykyistä autoa.

Ranskalaisvalmistaja ei ole vielä tehnyt uutta jatkosopimusta tähtipilottinsa Ricciardon kanssa. Australialaisen sopimus on katkolla ensi vuoden jälkeen.

Ricciardon tiedetään olleen yhteyksissä muidenkin tallien kanssa. Renault’n heikon viime kauden on uumoiltu laittaneen aussikuskin epäilemään jatkoaan Renault’lla.

Ranskalaisyhtiön leirissä suhtaudutaan tilanteeseen realismin kautta. Abiteboul tietää, ettei Ricciardon kaltaisia korkean profiilin nimiä pidetä tallissa keskinkertaisella laitteistolla.

– Jossakin pisteessä kaipaamme enemmän kuin vain odotuksia siitä, että meistä tulee hyvä talli. Meidän on myös tultava hyväksi talliksi pitääksemme kiinni tällaisesta kokoonpanosta, joka meillä tällä hetkellä on, tallijehu myönsi.

– Ensimmäinen asia, jonka hän (Ricciardo) haluaa nähdä voimmeko tarjota hänelle parempaa autoa. Jos emme pysty siihen tänä vuonna, miksi pystyisimme ensi vuonnakaan, Abiteboul mietti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.