Bensaa suonissa! Kalle Rovanperä kaahaili vain 8-vuotiaana sorateitä 150 km/h

© Kuva: Getty Images

Suomen uusin rallitähti Kalle Rovanperä paljasti Ilta-Sanomien haastattelussa hänen vajaa kymmenen vuotta sitten lataamansa YouTube-videon olevan aito.

Videolla kahdeksanvuotias Rovanperä kaasuttelee F-ryhmän Toyota Starletilla soralla sekä lumella. Video herätti aikanaan epäilyksiä, sillä Rovanperä painaa autolla hurjaa kyytiä.

– Muistan kun sellaisia puheita ja epäilyksiä oli. Ei se toisaalta mikään ihmekään ollut, että porukka epäili. Oli se ihan hauskaa, kun naureskelimme epäilyksille siitä, etten muka itse siinä ajaisi, Rovanperä sanoi IS:lle.

Rovanperän mukaan videot on kuvattu vuonna 2008 eli hänen ollessa kahdeksanvuotias. Vauhtia oli hurjimmillaan jopa 150 kilometriä tunnissa.

– Ehkä se Starlet tuon 150 kulki pisimmillä suorilla. Sen moottori oli 1600-kuutioinen. Tehoa siinä oli ehkä noin 160–170 hevosvoimaa.

Rovanperä ylsi viime viikonloppuna sensaatiomaisesti Ruotsin MM-rallin palkintopallille. Hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin palkintokorokkeelle ajanut kuljettaja WRC-luokassa.

Alla olevalta videolta voit katsoa kahdeksanvuotiaan Rovanperän tyylinäytettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.