Rohkea arvio! McLaren-pomo hämmästyksissään F1-kuskikaksikkonsa teoista

© Kuva: Getty Images

McLarenin toimitusjohtajan Zak Brownin mukaan F1-kuljettajansa Carlos Sainz ja Lando Norris ovat ajaneet kuin tulevaisuuden maailmanmestarit.

Brittitallin kuskikokoonpano vuosimallia 2019 oli yksi kauden parhaista. Sainzin ja tulokaspilotti Norrisin vahvat ajo-otteet varmistivat McLarenille valmistajien MM-taiston neljännen sijan jo hyvissä ajoin kautta.

Kuskikaksikkonsa mainiot suoritukset yllättivät positiivisesti tallipomo Brownia, joka oli varautunut maltillisin odotuksin viime kauteen.

– Meillä oli paljon muutoksia kauteen 2019 tultaessa. Ensinnäkin meillä oli kaksi täysin uutta kuskia, joista kummankaan ansioluettelosta ei löytynyt maailmanmestaruutta. He kuitenkin ajoivat kuin tulevaisuuden maailmanmestarit, amerikkalainen hehkutti Crash.net-sivustolle.

– He ovat tehneet vain niin loistavaa jälkeä. Carlos on nopea ja hänen kanssaan on mahtava tehdä töitä. Lando, nuorin brittikuski koskaan, on osoittanut ällistyttävää kypsyyttä. Tiesimme hänen olevan nopea, mutta hän on ajanut kuin kokenut F1-kuljettaja, Brown ylisti.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.