Robert Kubica kommentoi tuoretta siirtoaan Kimi Räikkösen F1-tallitoveriksi

© Kuva: Getty Images

Robert Kubica hehkutti kääntävänsä innolla uuden sivun urallaan liittyessään Alfa Romeon riveihin reservikuskina.

Sveitsiläistalli julkisti tammikuun ensimmäisenä päivänä pestanneensa uudeksi kehityskuskikseen 35-vuotiaan konkarikuskin Kubican. Miehen tehtäväksi tulee Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin autojen kehittäminen simulaattorissa ja testisessioissa.

Mukana Alfa Romeon taustatukijoihin liittyi Kubican sponsori öljy-yhtiö PKN Orlen, joka tulee olemaan jatkossa toinen tallin nimikkosponsoreista.

Hinwilissä, Sveitsissä päämajaansa pitävä talli ei ole Kubicalle vieras työmaa.

Konkarikuski ajoi jo 2000-luvulla neljä kautta tallissa, joka kantoi vielä tuolloin Sauberin nimeä. Kubica nappasi vuonna 2008 uransa ainoan F1-voiton tallin riveissä.

– Olen todella onnellinen aloittaessani tämän uuden luvun urallani liittyessäni Alfa Romeoon. Tällä tallilla on erityinen paikka sydämessäni ja on todella mukava nähdä muutamia kasvoja, jotka ovat yhä täällä vuosiltani Hinwilissä, puolalainen tunnelmoi.

– Aika ja olosuhteet ovat tällä kertaa toki erilaiset, mutta olen vakuuttunut löytäväni sen saman päättäväisyyden ja nälän menestyä. Odotan innolla Alfa Romeon auttamista seuraavaan askeleeseen eteenpäin, Kubica lupasi.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.