Vaikka Haasin F1-tallin viime kausi menikin täysin penkin alle, uskoo Kevin Magnussen vaikeuksien olevan jo vahvasti takapeileissä.

Lupaavassa noususuhdanteessa olleen jenkkitallin vuodelta 2019 odotettiin paljon. Auto oli vaikuttanut ripeältä menopeliltä vielä edelliskautena ja alla oli tuoretta Ferrarin tekniikkaa.

Toisin kuitenkin kävi. Haasin kilpuri oli yksi varikon heikoimmista, eivätkä Magnussen ja Romain Grosjean tahtoneet saada sillä juuri minkäänlaisia tuloksia aikaan.

Nyt Haasilla luotetaan ongelmien olevan kuitenkin jo historiaa. Magnussen ei usko talliaan odottavan Williamsin kaltainen syöksykierre.

– Kunhan emme joudu tähän suureen negatiiviseen spiraaliin kuin osa isoista talleista, kuten McLaren ja Williams, tanskalainen sanoi Motorsportin haastattelussa.

– He menettivät otteensa täysin ja menivät monia vuosia taaksepäin. En usko sen tapahtuvan täällä. Uskon meidän voivan kääntää tilanteen nopeammin ympäri ja palata raiteille. Se on yksi hyvistä asioista näin nuoressa ja pienessä tallissa, Magnussen arvioi.