Toyotan Kalle Rovanperä sijoittui viidenneksi uransa ensimmäisessä MM-rallissa WRC-kalustolla Monte Carlossa. Kilpailun voittoon ajoi Hyundain Thierry Neuville ennen Toyotan Sebastien Ogieria ja Elfyn Evansia.

Neuville keräsi vielä viisi lisäpistettä Power Stagelta kellotettuuaan nopeimman ajan. Koko rallissa toiseksi sijoittunut Ogier oli toinen myös Power Stagella. Neuville ja Ogier ajoivat saman ajan, mutta belgialainen nitisti nitisti Ogierin tuhanneosavertailussa.

Jo torstaina kokonaiskisan keskeytyksen takia menettänyt M-Sport Fordin Teemu Suninen nappasi kolme MM-pistettä Power Stagelta.

Esapekka Lappi sijoittui parhaana suomalaisena koko rallin neljänneksi ennen Rovanperää. Lappi sai myös yhden pisteen Power Stagelta.

Hallitsevan maailmanmestarin Ott Tänakin ralli päättyi perjantaina keskeytykseen, kun hän ajoi jyrkänteeltä alas. Virolaiskuski ei loukkaantunut tilanteessa, mutta hän joutui viettämään lauantain sairaalassa tarkkailussa.