Uusi uravalinta? Valtteri Bottas kommentoi ralliharrastuksensa suuntaa

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas ei sulje pois sitä vaihtoehtoa, että hän ajaisi vielä joskus leipätyökseen rallia.

Suomalaiskuskin nykyinen sopimus Mercedeksen F1-tallin kanssa päättyy ensi vuoden jälkeen. Vaikka selvä päätavoite on jatkaa kuninkuusluokan haastavan mestaritallin riveissä, pitää Bottas vaihtoehtonsa avoinna.

Bottas on hypännyt useamman kerran ralliauton rattiin lomillaan F1-varikoilta. Tänäkin talvena mies on ottanut osaa jo kahteen ralliin, joista toisesta irtosi voitto.

Ralliautoilu on suomalaistähdelle tällä hetkellä vain harrastus. Bottas ei kuitenkaan tyrmää vakavahenkisempääkin tulevaisuutta lajin parissa.

– Se on mukava juttu minulle ja pidän siitä. On hyväksi minulle yrittää sitä ja tehdä jotain erilaista ajotaitojeni eteen. Koskaan en tiedä, mitä elämässä tulee eteen ja tapahtuu, Mercedes-pilotti avasi GP Today -julkaisulle.

– En ole ajatellut niin pitkälle ja näen vielä itseni ajamassa Formula 1:ssä pitemmän aikaa. En sanoisi koskaan ”ei koskaan”, mutta minulla on vielä paljon annettavaa ja saavutettavaa F1:ssä. Jokin päivä näemme, mitä haluan tehdä, mutta tällä hetkellä koen sen (rallin) vain hauskanpitona, Bottas korosti.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.