Rallin hallitseva maailmanmestari Ott Tänak laittoi kartturinsa Martin Järveojan kanssa hyvän kiertämään.

Kaksikko kuittasi Viron olympiakomitelta 19 000 euron arvoisen apurahastipendin, mutta sen sijaan, että se olisi valjastettu omaan käyttöön, lahjoittivat Tänak ja Järveoja koko summan syöpäsairaiden lasten vanhempien tukijärjestöön.

Kaksikolla oli hatunnoston arvoiseen temppuun varmasti varaa. Siirto Hyundaille on varmasti tuottanut Tänakille muhkean palkankorotuksen jo ennestään usean miljoonan euron arvoiseen Toyota-sopimukseen nähden.

Agata Bednarczuk

@AgaBedn
Tak to robią mistrzowie.

Nowi mistrzowie świata #WRC Ott Tanak i Martin Jarveoja otrzymali od Estońskiego Komitetu Olimpijskiego 19 tys. euro. Całą kwotę przekazali estońskiemu stowarzyszeniu rodziców dzieci z chorobami nowotworowymi.
👏👏