F1-siirtomarkkinat eivät hiljene. Yksi mielenkiintoisimmista kauden 2021 kohteista on Ferrari.

Italialaistalli kiinnitti Charles Leclercin riveihinsä viideksi kaudeksi, mutta monacolaisen rinnalle on tunkua. F1-maailma on makustellut Mercedeksen tähtikuljettajan Lewis Hamiltonin siirrolla sarjan legendaarisimpaan talliin, mutta oman sanansa haluaa sanoa myös tallin nykyinen kuljettaja Sebastian Vettel.

Vuodesta 2015 tallissa ajaneelle nelinkertaiselle maailmanmestarille tuleva kausi on nykyisen sopimuksen viimeinen. 2019 odotuksiin, palkkaansa ja tasoonsa nähden heikosti suoriutunut Vettel on joutunut kyseenalaistetuksi Ferrari-jatkonsa suhteen. Miestä on puhuttu milloin eläkkeelle, milloin McLarenille.

Uusimman käänteen mukaan 14 voittoa Ferrarille ajanut Vettel on Motorsport-magazinen mukaan mukana neuvotteluissa Ferrarilla jatkamisen suhteen. Vaikka viime kausi sujuikin mieheltä heikosti, paransi saksalainen huomattavasti otteitaan kauden jälkipuoliskolla auton sovittua paremmin hänen ajotyylilleen. Muistutus taitojen olemassaolosta miellytti lehden mukaan Ferrari-johtoa, joka haluaa käynnistää jatkosopimusneuvottelut Vettelin kanssa talven aikana.