Ferrari puuhaa uudelle F1-tähdelleen jatkosopimusta – edessä mukava palkankorotus

© Kuva: Getty Images

Ferrari haluaa kiinnittää Charles Leclercin talliinsa pitkäaikaisesti. Monacolaistähti tulee saamaan otteistaan ansaitsemansa palkankorotuksen.

Täksi kaudeksi Ferrarin kisakuskiksi noussut 21-vuotias monacolainen murtautui F1-kuljettajian kärkiryhmään suorituksillaan. Leclerc nappasi kauden aikana kaksi osakilpailuvoittoa, seitsemän paalupaikkaa ja 264 MM-pistettä matkalla sarjan nelossijalle.

Ennen kaikkea Leclerc sinetöi kuitenkin asemansa Ferrarin pitkän tähtäimen suunnitelmissa. Leclerc pystyi päihittämään kokeneen tallikaverinsa Sebastian Vettelin kauden edetessä useaan otteeseen, osoittaen olevansa kuljettajana tarpeeksi nopea taistelemaan kärkisijoista.

Kauden 2021 sääntömuutosten myötä tallien voimasuhteet voivat heilahtaa rajustikin, ja se on hillinnyt kuljettajien sitoutumishaluja. Kolmesta kärkitallista kaikki, Mercedes, Ferrari ja Red Bull, ovat tulevaisuuden kuljettajiensa suhteen epätietoisia.

Leclercin nykyinen sopimus ulottuu kauteen 2022, mutta italiankielisen motorsport.comin mukaan Ferrari haluaa sitouttaa nuoren tähtensä talliin mahdollisimman nopeasti. Talli ei halua päästää Leclerciä hyppäämään tiimistä toiseen talliin tällä hetkellä täysin avoimena vellovan ”silly seasonin” kautta.

Motorsportin mukaan Leclerc haluttaisiin sitouttaa talliin mahdollisimman nopeasti. Edessä olisi vähintään kaksivuotinen jatkosopimus reilulla palkankorotuksella.

Tarkempaa rahallista arviota ei kerrota, mutta korotusvaraa pitäisi löytyä. Tänä vuonna Leclerc tienaa tiettävästi 2,5 miljoonaa euroa kaudessa, tallikaveri Vettelin nauttiessa peräti 35,5 miljoonan euron vuosiansioista. Katso kaikkien F1-kuskien palkkatiedot tarkemmin täältä!

Ferrari on kuljettajaspekulaatioiden keskiössä. Mehukkain huhu on ollut viime viikot Lewis Hamiltonin siirtokuviot sarjan legendaarisimman tallin riveihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.