Varmistus: Valtteri Bottakselle kova rangaistus Abu Dhabiin

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottakselle on vaihdettu kokonaan uusi voimanlähde kauden päätösviikonloppuun. Tämä tarkoittaa suomalaiselle kovaa päivätyötä Abu Dhabin osakilpailuun.

Kuten aiemmin epäilimme, joutui Mercedes vaihtamaan Bottakselle kokonaan uuden voimanlähteen Brasiliassa hajonneen tilalle. Koska usean osan kohdalla ylittyi sääntöjen määrämä kolmen yksikön kausirajoitus, kasvoi lähtöruuturangaistusmäärä niin suureksi, että se pakottaa Bottaksen starttaamaan automaattisesti joukon perältä.

Kyseessä ei ole kuitenkaan startti varikolta, vaan Bottas voi lähteä matkaan viimeisestä lähtöruudusta. Mercedes saattaa kuitenkin hyödyntää varikkostartin suomat taktiset edut, laittaen suomalaisen matkaan muiden perään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.