Michael Schumacher -dokumenttielokuvasta huonoja uutisia – ensi-ilta peruttu

© Kuva: Getty Images

Michael Schumacherin elämästä kertova virallinen elämäkertadokumentti ei näe päivänvaloaan alkuperäisessä aikataulussa. Joulukuuksi tarkoitettua ensi-iltaa on lykätty hamaan tulevaisuuteen.

Schumacher-nimellä kulkevan dokumentin on tarkoitus kurkistaa seitsenkertaisen formula ykkösten maailmanmestarin uraan, saavutuksiin ja henkilökohtaiseen elämään laaja-alaisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Ennennäkemättömän kuvamateriaalin lisäksi dokumentissa päästetään ääneen Schumin perhe ja lähipiiri.

LUE MYÖS: Michael Schumacher opetti viimeisen kerran Kimi Räikköstä – Schumi ”päätti uransa” yhteen parhaimmista ajosuorituksistaan, vaikka sitä ei palkittukaan

Dokumenttielokuvaa on luonnollisesti odotettu malttamattomana formulafanien keskuudessa, mutta nyt Saksasta on kantautunut valitettavia uutisia julkaisun venymisestä.

– Elokuvaensi-iltaa on lykätty. Elokuvan ohjaaja ja tuottaja haluavat käyttää enemmän aikaa käydäkseen läpi todella kattavan materiaalin aiheesen liittyen. Uusi ajankohta illmoitetaan myöhemmin, elokuvan tiedottaja kertoi racefans-sivustolle.

Corinna Schumacher vastasi vaatimuksiin miehensä terveydentilan paljastamisesta: ”Teidän täytyy ymmärtää…”