Lewis Hamilton avautui F1-sopimusneuvottelujen rankimmasta puolesta – ”Se on hullua”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton myönsi pitävänsä sopimusneuvotteluja erittäin raskaana ja turhauttavana prosessina.

Brittitähti varmisti hiljattain Yhdysvaltain GP:ssä jo uransa kuudennen maailmanmestaruuden.

Sarjan kiistatta ylivoimaisimmalla kuskilla on sen myötä varsin hyvät asetelmat tuleviin sopimusneuvotteluihinsa.

Hamiltonin on huhuttu haaveilevan siirrosta Ferrarille vielä uransa aikana. Toistaiseksi mies on kuitenkin sitoutunut ensisijaisesti Mercedes-neuvotteluihin, joita hän odottaa jo valmiiksi kammoksuen.

– On hullua, kun se tuntuu olevan niin, että vastahan tein tämän sopimuksen ja nyt on alettava jo puhumaan seuraavasta. Se on turhauttavaa, sillä se on taas yksi stressaava tilanne, Hamilton harmitteli Fox Sportsin haastattelussa.

– Sitä joutuu kävelemään huoneeseen ja tavallaan kiipeämään nyrkkeilykehään. Sitten käydäänkin ystävällinen, mutta tiukka keskustelu ehdoista ja muista asioista. Olen kuitenkin tottunut siihen, brittikuski sanoi.