Jari-Matti Latvalalta paljastus ensi kauden kuvioistaan

© Kuva: Getty Images

Jari-Matti Latvala kiitti Toyotaa kuluneesta kolmesta kaudesta. Samalla ralliveteraani paljasti hiukan ensi kauden suunnitelmiaan.

Sarjan päättyneen kauden kokenein kuljettaja ajoi ensimmäisen MM-starttinsa jo 2002. Fordin tehdastalliin hänet nostettiin 2007, minkä jälkeen tie jatkui Volkswagenille ja Toyotalle. Latvala on voittanut urallaan 18 MM-rallia sekä sijoittunut pisteissä kolme kertaa MM-hopealle.

Ensi kaudella tehdastiimipaikka ei kuitenkaan toteudu Toyotan päädyttyä täysin uuteen kuskikolmikkoon. Latvala, jonka merkitys Toyotan WRC-paluussa on pääjohtajan mukaan merkittävä, kiitti tallia ja kertoi suunnitelmistaan Twitterissä.

– Toyotan päätöksen jälkeen haluan ensiksi kiittää koko tiimiä kolmesta yhteisestä menestyksen vuodesta, jotka vietimme yhdessä. Tällä hetkellä työskentelen ajaakseni muutaman WRC-startin kaudella 2020. Kerron myöhemmin tästä lisää. Kiitos kaikille faneille tuestanne.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.