Jacques Villeneuve latoi rajua tekstiä F1-kauden hylkiöstä: ”Hän tietää sen itsekin”

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -maailmanmestari Jacques Villeneuve latoi karua tekstiä Renault-kuljettaja Nico Hülkenbergistä ja tämän urasta.

Renault ei jatka Hülkenbergin sopimusta tämän kauden jälkeen. Myöskään muut tallit eivät ole pestanneet vuonna 2010 debytoinutta saksalaiskuskia.

– Hänen uransa on kestänyt pidempään kuin sen olisi pitänyt ja hän tietää sen itsekin, Villeneuve täräytti Canal Plussalla GP Blogin mukaan.

Villeneuve näkemys on F1-piireissä vähintäänkin outo. Vaikka Hülkenberg ei ole pitkän uransa aikana saavuttanut yhtään palkintopallipaikkaa, häntä pidetään yhtenä nopeimmista kuljettajista. 32-vuotias entinen Force India -kuski on joutunut ajamaan koko uransa keskikastin talleissa.

– Hän on onnekas, että hänelle on maksettu ajamisesta. Hän myös tietää, että hänen F1-uransa on ohi. Paluuta ei ole.

Hülkenberg itse on väläytellyt, että hän saattaisi palata sarjaan kaudella 2021, jos paikka ensi kaudelta ei aukea. Williams on ainoa talli, joka saksalaisen voisi enää pestata ensi vuodelle. Brittitalli on kuitenkin valitsemassa todennäköisesti F2-sarjan kakkosen Nicholas Latifin hänen isänsä rahojen vuoksi.

– On kannattavampaa ottaa riski kokemattoman kuljettajan kanssa kuin sellaisen, joka ei ole osoittanut yhtään mitään kymmenen vuoden aikana, Villeneuve päätti.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!