Ja tämän säännöt sallivat? F1-kuski pisti kypäränsä kuosin täysin uusiksi – värikäs potta vaihtui jenkkifutis-lookiin! katso kuvat

© Kuva: Getty Images

Renaultin Daniel Ricciardo ajaa tulevana viikonloppuna erikoisväritteisellä kypärällä, joka on täysin erilainen aussikuskin normaaliin pääsuojaan verrattuna.

Ricciardo päivitti täksi kaudeksi kypäränsä täysin uuteen uskoon. Pinkkiä, vihreää ja sinistä yhdistelevä luomus erottui näkyvästi kaikista muista kypäristä, mutta Austinissa tuosta kuontalosta ei ole mitään jäljellä.

Ricciardon kypärä on valkoinen, mutta huomio kiinnitty kypärän leukaosaan. Se paljastaa kypärän ammentavan inspiraatiota amerikkalaisesta jalkapallosta.

FIA on ollut aiemmin tiukka radikaalien väritysmuutosten suhteen. Daniil Kvjatilta evättiin kotikisaansa pieni muutos, mutta Ricciardon täysin uusiksi mennyt kypärä on ilmeisesti saanut vihreää valoa. LUE: F1-sarjan säännöt eivät samat kaikille? Tämä erikoiskypärä kiellettiin ”liian erilaisena” – Max Verstappenin vastaavat hyväksytty

KUUNTELE PAALUPAIKKA-PODCASTIN UUSIN JAKSO!