Bugi tuhosi podiumin? F1-tallissa harmitellaan, surkea tulos olisi voinut olla paljon parempi

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Tämän kauden pahasti alisuorittaneelle Haas-tallille Brasilian GP oli pisteetön tapahtuma. Kaikki olisi kuitenkin voinut olla täysin ilman yhtä teknistä häiriötä, valittelee tallipomo Günther Steiner.

Romain Grosjean oli kiinni seitsemännessä sijassa turva-auton kerätessä letkan kasaan kisan loppuhetkillä. Kun matkanteko jatkui, pyyhälsi McLarenin Carlos Sainz ohi ranskalaiskuskista, pakottaen Grosejanin leveäksi. Sainz oli lopulta kolmas, mutta sijoja kähinässä menettänyt Grosjean 13:s.

Sainzin komea ohitus nähtävissä täältä

Steiner paljastaa Autosportille Grosjeanin auton MGU-K eli lämpöenergiaa keräävään ja siitä lisätehoja antavaan voimayksiköön iskeneen vian juuri kriittisellä taisteluhetkellä.

Steiner on vakuuttunut, että jos ranskalaiskuljettaja olisi saanut tehoja käyttöön normaalisti, olisi Sainz pysynyt takana. Kun kisa eteni miten eteni, olisi se voinut tuoda tallille sen historian ensimmäisen podiumin.

Suolaa haavoihin tallille lisää myös se, ettei Grosjean kärsinyt mystisestä tehonsaamisbugista kuin tuon yhden ainoan kerran. Se iski kuitenkin pahimmalla mahdollisella hetkellä.

Haas on valmistajien MM-sarjassa yhdeksäntenä eli toiseksi viimeisenä. Sillä on kasassa 28 MM-pistettä.

KATSO MM-PISTETILANTEET TÄÄLTÄ!

LUE MYÖS: SuomiF1 arvioi Brasilian GP:n topit ja flopit: Ikimuistoinen GP tarjosi konnia ja sankareita


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS