F1-sarjan maailmanmestari Jacques Villeneuve on antanut sanan säilän heilua. Tällä kertaa kohteeksi ovat joutuneet lajin huippukuljettajat.

Kauden 1997 maailmanmestari Villeneuve ei lämpeni motorsport-totalin kysyessä häneltä mielipidettä siitä, kumpi on parempi kuljettaja: Michael Schumacher vai Lewis Hamilton.

– Molemmat ovat voittaneet vain sen takia, koska heillä on ollut käytössään paras auto. Jos Lewis menisi Williamsille, ei hän voittaisi. Hän on kuitenkin supertaitava valitsemaan aina oikean tallin, Villeneuve kuittasi.

Eri aikakausien kuljettajien vertailu on ”Jaskasta” typerää. Kritiikkiä mies heittää entiselle kilpakumppanilleen Gerhard Bergerille, joka ylisti aiemmin Hamiltonin olevan ensimmäinen Ayrton Sennan veroinen kuljettaja.

– Se oli typerin mahdollisin kommentti. Aivan yhtä hyvin voisi sanoa, että hän on paras kuljettaja siten Juan Manuel Fangion. Miten kuljettajia voi vertailla? Ajat olivat täysin erilaiset. Sitä paitsi, myös Sennalla oli käytössään paras auto, Villeneuve toteaa.