Tallipomo esitti näkemyksen – tässäkö syy ranskalaiskuskin täydelliselle floppaukselle?

© Kuva: Getty Images

Red Bullin kakkostallin Toro Rosson tallipäällikkö Franz Tost epäilee Pierre Gaslyn floppauksen Red Bullilla johtuneen ranskalaisen talvitesteissä ajamista kolareista.

Gasly ajoi kelpovuoden Toro Rossolla kaudella 2018. Tälle kaudella hänet nostettiin ykköstalli Red Bullin kisakuljettajaksi Renaultille lähteneen Daniel Ricciardon tilalle. Huonot suoritukset kuitenkin pudottivat ranskalaisen takaisin Toro Rossolle kesätauon aikana.

– Minun on vaikea sanoa syytä, koska en ollut siellä (Red Bullilla). Ehkä hän ei vain oppinut autoa kunnolla. Hänellä oli myös kaksi onnettomuutta talvella, ja se syö itseluottamusta, Tost esittää Auto Hebdon haastattelussa.

– Formula 1:n maailmassa mielen on oltava kuitenkin terästä. Etenkin, jos ajat kilpaa Max Verstappenia vastaan.