Meksikon GP tarjoili formulafaneille runsaasti viihdykettä podiuminsa suhteen. Kuljettajat eivät kuitenkaan olleet valmiita aivan kaikkeen.

Kisan voittaja Lewis Hamilton nousi palkintokorokkeelle yhdessä autonsa kanssa erikoislaatuisella tavalla. Kun palkintojenjakomuodollisuudet oli hoideltu ja kuljettajat aloittivat shampanjanruiskuttelun, yritti toinenkin F1-sarjan uudistus lyödä itseään läpi.

Selfie-tikun kanssa varustautunut kypäräasuinen henkilö pomppi palkintopallilla iloiten kuljettajien kanssa. Kärkikolmikon kerääntyessä yhteen perinteiseen rivimuodostelmaan kameroille poseeratakseen pyrki selfie-mies mukaan.

Laitimmaisena ollut Ferrarin Sebastian Vettel ei kuitenkaan ojentanut kättään miehen ympärille, vaan päinvastoin teki eleillään selväksi, ettei F1-sarjan uudistuksella ole perinteeseen mitään asiaa.

Katso video tilanteesta alta tai tästä.