Max Verstappen ei usko nousevansa enää osakilpailuvoittoihin tämän kauden aikana. Hollantilainen pelkää hänen kalustonsa olevan altavastaaja Mercedeksiä ja Ferrareita vastaan loppukauden koitoksissa.

Verstappen voitti keskikaudella Itävallassa ja Saksassa, mutta kesätauon jälkeen vauhti on heikentynyt suhteessa muihin kärkitalleihin. Ferrarin nostaessa samalla tasoaan dramaattisesti on talli pudonnut hierarkiassa kolmanneksi.

LUE MYÖS: F1-maailmanmestarilta hurja arvio Max Verstappenista: ”Nopein F1-kuski ikinä”

[readmore from=”verstappen max”]

Verstappen pelkääkin podiumeiden olevan ainoa tavoiteltava oleva asia Meksikon, USA:n, Brasilian ja Abu Dhabin osakilpailuissa.

– Valitettavasti yksikään loppukauden rata ei tunnu sopivan autollemme parhaalla mahdolliselal tavalla. Uskon maksimitasomme olevan nousu palkintokorokkeelle, mutta realismi on syytä säilyttää. Voittoihin meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuuksia, Verstappen kertoi Tag Heuerin tiedotustilaisuudessa.

Verstappen on voittanut kaksi edellistä Meksikon osakilpailua. Korkeasta ilmanalasta johtuen Red Bullin takaa-ajomatka moottoritehojen suhteen ei ole yhtä dramaattinen kuin muissa kilpailuissa, mutta tänä vuonna se ei ole Verstappenista merkittävä tekijä.

– Olemme toki pärjänneet siellä hyvin edellisinä vuosina, mutta tänä vuonna meillä on ollut enemmän ongelmia automme kanssa. En usko tallin pystyvän toistamaan edellisvuosien tasoaan. Ferrari tulee olemaan Meksikossa vahva suoranopeusetunsa turvin.

Tutustu Meksikon GP:n kisasivuihin täältä