Lewis Hamiltonilla rohkea näkemys potentiaalistaan Ferrarin F1-auton ratissa

© Kuva: Getty Images

Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton uskoisi voivansa muuttaa Ferraria yhä vahvemmaksi talliksi, jos siirtyisi italialaistallin palvelukseen vielä F1-urallaan.

Viisinkertainen mestari Hamilton on väläytellyt tänä vuonna useaan otteeseen haavettaan hypätä jokin päivä vielä Ferrarin rattiin.

Maranellon ”tanssivan hevosen” elinikäiseksi faniksi tunnustautunut brittitähti myönsi pohtivansa ajoittain tiukkaa valintaa Mercedeksen ja Ferrarin välillä tulevina vuosina.

Vaikka Hamilton ei olekaan maiseman vaihtoon vielä tällä hetkellä valmis, uskoisi hän voivansa auttaa Ferraria jättisiirron mahdollisesti toteutuessa.

– Minulla ei ole epäilystäkään, ettenkö voisi muuttaa joitain asioita paremmaksi siellä. Se ei ole kuitenkaan tavoitteeni. Vaati kuusi vuotta tehdä Mercedeksestä voittava talli ja pitää se huipulla, englantilaispilotti vakuutti International Business Times -lehdelle.

– Meillä on nyt ilmapiiri, joka on täynnä rakkautta, arvostusta, ihailua ja kunnioitusta. Tuollaisesta ei luovu noin vain, Hamilton korosti.