FIA lätkäisemässä ankaran rangaistuksen tallipomolle – syynä raju purkaus Venäjällä

© Kuva: Getty Images

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on vaarassa saada ankaran rangaistuksen purkauksestaan Venäjän GP:ssä. Rangaistus sisältäisi muun muassa toimitsijakieltoa italialaispomolle.

Steiner raivostui vajaat pari viikkoa sitten ajetussa Venäjän GP:ssä kilpailun tuomaristolle Haas-kuljettaja Kevin Magnussenin saamasta rangaistuksesta. Steiner haukkui julkisesti tiimiradiossa tuomaristoa.

Kilpailun jälkeen Steiner kutsuttiin puhutteluun tuomariston eteen. Puhuttelussa Haas-pomo kävi Motorsport-Totalin mukaan edelleen kuumana eikä suostunut pyytämään anteeksi käytöstään. Steiner oli hyökännyt verbaalisesti erityisesti FIA-tuomari Emanuele Pirroa kohtaan.

Välikohtaus sai FIA:n harkitsemaan äärimmäisiä keinoja Steineriä kohtaan. Mahdolliset sanktiot ovat edelleen neuvottelupöydällä, mutta Steiner voi saada muutaman kilpailun kestävän toimitsijakiellon. Lisäksi hänen tallinsa Haas on vaarassa saada 250 tuhannen dollarin sakot. Pisteiden vieminen Haasilta on myös mahdollista.

Lähteet: F1i.com, Motorsport-Total


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.