F1:n kilpailujohtaja oikoo Max Verstappenin rangaistukseen liittyneet väärät huhut

© Kuva: Getty Images

Formula 1:n kilpailujohtaja Michael Masi kiistää, että Max Verstappenin aika-ajorangaistustutkinta olisi aloitettu vasta hollantilaisen lehdistötilaisuudessa sanomien kommenttien jälkeen.

Verstappen kerskaili lehdistölle, että ei hidastanut vauhtia Valtteri Bottaksen ulosajopaikassa keltaisista lipuista huolimatta.

LUE MYÖS: Lewis Hamiltonilta tiukkaa tekstiä Max Verstappenille aika-ajon vaarallisesta tempusta: ”Valtteri olisi voinut olla keskellä rataa”

Verstappen joutuikin tuomariston eteen vasta kolme tuntia aika-ajon päättymisen jälkeen. Mediassa kiersi tieto, että FIA olisi tutkinut asiaa vasta miehen lehdistötilaisuudessa laukomien kommenttien jälkeen. Masin mukaan käytännön asiat kuitenkin hidastivat tutkintaa.

– Me otimme asian huomioon heti, mutta emme ehtineet käsitellä sitä tapahtumien takia, Masi sanoi.

– Pääasia oli Valtterin terveys ja lääkäriauton saaminen radalle. Toinen tehtävämme oli saada auto takaisin tallille. Kolmas vaikuttava elementti oli radan korjaaminen. Turvadelegaatin tehtävässä minun täytyi mennä radalle tarkistamaan, että kaikki oli kunnossa, Masi kertoi käsittelyyn vaikuttaneista hidasteista.

Lähde: gpfans.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.