Red Bullille vasta ylennetty F1-pilotti Alexander Albon uskoo joutavansa ruuvaamaan ajotapansa täysin uusiksi tuoreen työkalunsa RB15-kilpurin ratissa.

Nuori brittiläis-thaimaalainen kuskilupaus sai elämänsä suurimman tilaisuuden energiajuomayhtiön ylennettyä hänet pahasti epäonnistuneen Pierre Gaslyn tilalle ykköstalliinsa.

Albon teki debyyttinsä Red Bullilla Belgian GP:ssä. Ensiesitys oli vakuuttava – nuorukainen taisteli komeasti letkan perältä jopa viidennelle sijalle.

Vaikka uuden ajokin käsittely näyttikin luonnistuvan suhteellisen hienosti, kokee mies itse olevan vielä hitusen hukassa autonsa käytöksen osalta.

[readmore from=”albon alexander”]

– Ollakseni rehellinen, siinä on yhä asioita, joiden kanssa en ole täysin itsevarma. Kyse ei ole siitä, etteikö autoa olisi mukava ajaa – se on vain hyvin erilainen, Albon valotti Racefansille.

– Kyse on vain Toro Rosson auton ajotyylin ruuvaamisesta uusiksi ja Red Bullin auton oikkujen ja temppujen ymmärtämisestä.

– Se vaatii hieman aikaa, sillä kaikki tietävät aluksi, kuinka autoa ajetaan hyvällä tasolla. Loput onkin kiinni niiden ylimääräisten kymmenysten irti puristamisesta, F1-tulokas linjasi.

Lähde: Racefans