Nico Rosbergin piikittelystä suuttunut Max Verstappen ryöpytti rajusti F1-mestaria

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tähtikuski Max Verstappen latasi ärhäkkää tekstiä Nico Rosbergin suuntaan entisen maailmanmestarin tölväistyä hollantilaista Youtube-videollaan.

Vuoden 2016 F1-mestari on kunnostautunut viime aikoina värikkäillä mielipiteillään formulakisoista ja kuskien otteista radoilla.

Rosberg ei ole kaihtanut aiempien kilpakumppaniensa suoritusten arvostelua. Belgian GP:tä käsittelevässä videossaan saksalainen ilkkui lähdössä kolaroineen Verstappenin ”palanneen vanhoille tavoilleen”.

Hollantilainen ei liiemmin ilahtanut entisen vastuksensa kuittailusta kuultuaan Rosbergin puheista Monzassa. Mies latasi tiukkaa tekstiä suoraan vastapalloon.

– Hän on uusi Jacques Villeneuve näiden mielipiteidensä kanssa. Ehkä hän haluaa katselujakertoja tai jotain, koska hän tekee sitä niin usein. Minua eivät hänen sanomisensa pahemmin kiinnosta, hollantilainen ärähti De Telegraaf -lehden haastattelussa.

– Osa hänen ongelmastaan on se, että hänellä ei ole yhtään karismaa. Ehkä hän haluaa tehdä rahaa Youtubella, mutta hän olisi voinut ansaita niin paljon enemmän jatkamalla ajamista formuloissa, Verstappen taivasteli.

Lähde: De Telegraaf


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.