Nico Rosberg ennustaa sisäisiä ongelmia Ferrarille: ”Siellä räjähtelee”

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -maailmanmestari Nico Rosberg ennustaa Ferrarilla pahoja sisäisiä ongelmia Singaporen GP:n takia.

Sunnuntain kilpailussa paalulta lähtenyt Charles Leclerc menetti kärkipaikkansa tallikaverilleen Sebastian Vettelille, koska tallin saksalaiselle luoma taktiikka toimi paremmin. Leclerc putosi omalla varikkopysähdyksellään aiemmin pysähtyneen Vettelin taakse.

Leclerc osoitti pettymystään tiimiradiossa, mutta kilpailun jälkeen kommentit olivat huomattavasti poliittisempia (uutinen). Rosberg uskoo kuitenkin pinnan alla kytevän.

– Leclerc oli kisan jälkeen aika fiksu. Tulla julkisesti ulos vahvasti on väärä tapa toimia, mutta myös olla sanomatta mitään julkisesti on väärä tapa, koska silloin tallin on liian helppo määräillä kuljettajaa. Mielestäni hän löysi hyvän tasapainon, Rosberg sanoi Singaporen GP:n analyysissään YouTube-videollaan.

– Hän kyseenalaisti sitä paljon kilpailussa, mutta ei puhunut siitä kilpailun jälkeen, vaan onnitteli tallia. Sisäisesti siellä kuitenkin räjähtelee.