Nerokasta kettuilua F1-sarjan kameratyöskentelylle: Näin historian klassikkohetket pilattaisiin, Häkkisen ja Räikkösen loistosuoritukset mukana

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan viime aikojen kameratyöskentely on herättänyt raivoa fanien keskuudessa. TV-ohjaaja on leikannut useaan kertaan kuvan aivan väärään paikkaan kesken kriittisen hetken.

Viimeisin osoitus nähtiin Italian GP:ssä, kun TV-kuva leikkaantui yleisöön juuri samalla hetkellä, kun Sebastian Vettel oli palaamassa vaarallisesti radalle Lance Strollin eteen. Aiemmin tällä kaudella Britannian GP.ssä Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen upea taistelu kisan kärkipaikasta keskeytyi ohjaajan halutessa kuvata tuskastuttavan kauan yleisömerta.

Asiasta sopii kettuilla. YouTubeen on ladattu fanin tekemä huumorivideo, jossa sarjan historian klassikkohetket on pilattu nykyajan kameratyöskentelyllä. Toteutus on hoidettu videopelimaailmassa, mutta ihailtavalla tarkuudella.

Esimerkiksi Ayrton Sennan ja Alain Prostin eeppinen kolari Japanin GP:ssä 1989, Mika Häkkisen ohitus Michael Schumacherista Belgian GP:ssä 2000 ja Kimi Räikkösen viimeisen kierroksen kärkipaikalle sukellus Japanin GP:ssä 2005 olisivat voineet olla katsojille paljon valjumpia kokemuksia, jos niitä ei olisi näytetty kokonaisuudessaan.

Katso video alta tai tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.