Mercedeksen tähtipilotti Lewis Hamilton vakuuttaa, ettei kuudetta mestaruutta ole helppo voittaa tukevasta MM-pistejohdosta huolimatta.

Viisinkertainen maailmanmestari Hamilton on parhaillaan mestaruuskamppailun johdossa 284 pisteellään.

Tallitoverillaan Valtteri Bottaksella pisteitä on kasassa 221 ja tiukimpien päävastustajien joukkoon kuuluvan Max Verstappenin saldo on vasta 185.

Brittitähti on varsin vahvalla karkumatkalla kaikista haastajistaan. Tästä huolimatta Hamilton tietää, ettei mikään ole varmaa.

[readmore from=”hamilton lewis”]

Kisoja on jäljellä vielä seitsemän kappaletta, eivätkä kaikki radoista ole välttämättä parhaita Mercedeksen F1-kilpurille.

– En rehellisesti sanottuna ajattele sen olevan helppoa. Tiedän sen, että jos en hoitaisi tulosta kotiin muutamassa seuraavassa kisassa tai jos tekisin virheitä voisin hyvin hävitä tämän mestaruuden, Mercedes-ässä vakuutti Inside Racing -julkaisun haastattelussa.

– Pisteitä on tarpeeksi tarjolla tilanteen kääntämiseen, joten minun on pysyttävä keskittyneenä. On asioita, joissa minun on parannettava ilman, että lipsun muissa asioissa. Uskon todella voivani tehdä sen, brittipilotti sanoi.

 

Lähde: Inside Racing