Formulaveteraani sivalsi Red Bullia F1-kuskiensa kohtelusta – ”Ei ansaitse palkintoja”

© Kuva: Getty Images

Entisen Renault’n F1-tallin päällikön Flavio Briatoren mielestä Red Bullilla ei ole varaa arvostella muita kuskeja oman maineensa vuoksi.

Red Bullin nuorten kuljettajien ohjelma on yksi F1-sarjan menestyksekkäimmistä.

Energiajuomayhtiön junioriputkessa on kasvanut muun muassa Sebastian Vettelin, Daniel Ricciardon ja Max Verstappenin kaltaisia huippupilotteja.

Tallin tunnetaan kuitenkin myös ankarasta asenteestaan kuskilupauksiaan kohtaan. Jos nuoren lahjakkuuden vauhti ei miellytä konkaripomo Helmut Markoa, ohjataan varsin herkästi ulko-oven suuntaan.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner nousi vasta otsikoihin sanottuaan Briatoren suojatin Fernando Alonson tuoneen aina ”kaaosta” talleihinsa F1-urallaan.

Vuosikausia F1-kuskeja manageroineen ja muun muassa Renault’n tallia johtaneen Briatoren mukaan Red Bullin vahvuutta radalla ei käy kieltäminen. Kuskiensa kohtelusta talli ei saa kuitenkaan italialaiselta puhtaita papereita.

– He eivät ole mestaruushaastajia, mutta heistä on tulossa nopeaa vauhtia sellaisia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että heidän tulisi puhua pahaa muista kuskeista. Jos olemme rehellisiä, Red Bull ei ansaitse palkintoja kuskien kunnollisesta kohtelusta, F1-konkari ärhenteli Radio Sportivan haastattelussa.

Lähde: Radio Sportiva

 


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.