Ferrari-pomo myöntää loppukaudella olevan vaikeita kisoja: ”Ei mitään mahdollisuutta taistella voitosta”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto myöntää loppukauden olevan vaikea Ferrarille.

Ferrari on voittanut nyt kaksi kilpailua putkeen, kun se nappasi voitosta Belgiasta ja Italiasta. Loppukauden aikana ei kuitenkaan ole tulossa täysin moottoritehoon perustuvia ratoja, mikä voi osoittautua hankalasti suorilla hyvin kulkevalle italialaistallille.

– Loppukausi tulee menemään, kuten myös alkukausikin. On joitakin kilpailuja, kuten Saksa, Kanada ja Bahrain, missä voimme olla kilpailukykyisiä. Sekä myös niitä, joissa autollamme ei ole mitään mahdollisuutta taistella voitosta, Binotto arvioi loppukautta.

– On kuitenkin vaikea arvata, mitkä kisat ovat näitä.

Binotto peräänkuuluttaa edelleen auton kehitystyön tärkeyttä loppukaudenkin aikana.

– On tärkeää, että jatkamme auton kehittämistä ja ymmärrämme sitä paremmin.