Formula 2 -sarjassa operoiva Arden-talli kunnioittaa Anthoine Hubertin muistoa Monzan varikolla.

Viime viikonloppuna Belgiassa rajussa onnettomuudessa menehtynyt 22-vuotias ranskalainen on näkyvästi esillä tulevana viikonloppuna. Yhden näkyvimmistä tribuuteista järjesti Arden, joka valmisteli varikkoalueella Hubertin autoa aivan normaaliin tapaan.

Talli ajattaa kuitenkin Monzassa vain yhtä autoa, Tatiana Calderonia.

Ardenin temppu nähtiin myös F1-varikolla Venäjän GP:ssä 2014. Tuolloin Marussia-talli rakensi Jules Bianchille auton, vaikka ranskalainen oli loukkaantunut edellisessä osakilpailussa Japanissa vakavasti. Ranskalaiskuljettaja kuoli seuraavana vuonna onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Anthoine Hubert 1996-2019 – SuomiF1-sivuston muistokirjoitus

Hubertia kunnioitetaan myös Paakupaikka-podcastin uusimmassa jaksossa. Kuuntele jakso täältä!