F1-talli muuttamassa uuteen tehtaaseen – ”Nämä suunnitelmat tapahtuvat tänään”

© Kuva: Getty Images

Racing Pointin talli on aikeissa muuttaa uuteen rakenteilla olevaan tehtaaseensa vuonna 2021.

Kaukana ovat ajat, jolloin vaaleanpunaisista kilpureistaan tunnettu keskikastin taistelijatalli oli lähellä vararikkoa. Siltä se ainakin tuntuu, vaikka talousvaikeuksista ei ole vielä todellisuudessa kauaakaan.

Racing Pointin tallilla menee tällä hetkellä selvästi ainakin ulkoa päin katseltuna kaksi kertaa paremmin kuin edeltäjällään Force Indialla.

Tästä kertovat suuret taloudelliset sijoitukset tallin resursseihin. Rakenteilla on massiivinen uusi tehdas, jonka hintalappu on epäilemättä varsin hurja. Talli on myös palkannut jopa 40 uutta työntekijää riveihinsä.

Kaikki on kovassa nosteessa. Tähän uskoo tallipäällikkö Otmar Szafnauer, jonka mukaan uusi tehdas saadaan käyttöön puolen toista vuoden päästä.

– Meillä on suunnitelmia tulevaisuudesta. Uusi tehdas on tulossa. Saamme suunnitteluluvat lokakuussa ja teemme perustukset ensi vuoden ensimmäisellä neljännekselle.

– Suunnitelmana on muuttaa uuteen tehtaaseen vuonna 2021. Vaikka se ei tapahdukaan vielä 18 kuukauteen, nämä suunnitelmat tapahtuvat tänään, Szafnauer taustoitti.

– Lisäämme henkilöstöä ja kasvamme. Haluamme olla kilpailukykyisempiä. Nämä ovat suunnitelmiamme tulevasta, mutta se vaatii aikaa. Se ei tapahdu yhdessä yössä, tallipomo sanoi.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.