Autosport jakoi tuttuun tapaan arvosanat Formula 1 -kisaviikonlopusta. Singaporen GP:n huonoimman arvosanan sai Kimi Räikkönen yhdessä entisen tallikaverinsa Romain Grosjeanin ja Lance Strollin kanssa.

Autosport katsoi Räikkösen suorituksen olleen viitosen arvoinen Singaporessa. Räikkönen jäi jo aika-ajoissa tallikaverinsa Antonio Giovinazzin taakse, ja itse kilpailu päättyi keskeytykseen, kun hän käänsi autonsa ykkösmutkassa Toro Rosson Daniil Kvjatin eteen.

– Ei pysynyt Giovinazzin vauhdissa ja olisi pitänyt havaita Kvjat, lehti nuhteli suomalaista.

Valtteri Bottas puolestaan sai arvosanakseen seiskan.

– Oli askeleen Hamiltonin perässä vauhdissa, ja suisti itsensä raiteilta perjantaina ulosajolla, Autosport analysoi Bottaksen viikonloppua.

Ainoana täytenä kymppinä viikonlopusta selvisi toiseksi tullut Ferrarin Charles Leclerc. Pääset katsomaan kaikki arvosanat ja perustelut täältä (englanniksi).