Saudi-Arabia haluaa F1-kisansa erottuvan – suunnitteilla hurja erikoisuus ja Span ”tittelin” varastaminen

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

F1-sarjaan tyrkyllä oleva Saudi Arabian GP haluaa erottua joukosta.

Racefans-sivuston mukaan hurjan hintalapun turvin paikkaa sarjasta hamuava uusi kisaisäntäehdokas ei ole säästelemässä myöskään radan rakennusprosessissa. Radasta halutaan tehdä kisakalenterin pisin. Tällä hetkellä kyseistä titteliä pitää hallussaan Belgian Spa, jolla on mittaa seitsemän kilometriä ja neljä metriä.

Lisäksi entisen F1-kuljettajan Alex Wurzin pyörittämä, radan rakentamisesta vastaava yhtiö aikoo sisällyttää rataan runsaasti korkeuseroja. Myös erilaisia erikoisuuksia ollaan näkemässä. Yhdessä suunnitelmassa autot alittaisivat jättimäisen läpinäkyvän akvaarion.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille